dimarts, 25 d’agost del 2015

LES PRIMERES FALLERES MAJORS I EL PRESIDENT INFANTIL

En estos dies estic fent el meu particular homenatge a estes festes, representat a través d’un passeig per diferents aspectes de la primera falla local. Vaig començar amb una papereta de loteria de gener de 1975, a continuació vingué la portada del primer llibre de 1974, després una foto de la falla de 1974 i ara fique els càrrecs que s’han fet tradicionals, encara que en aquell primer moment la part masculina no porta el títol, sinó que és el primer nom del llistat. Ja, a l’any següent, es parla de president de la comissió infantil.

En aquell primer programa les fotos d’ambdues falleres majors no van vestides de fallera, són fotos normals de carnet. Estaven començant!... Així apareixien al llibre.


En ell es diu que la fallera major era Maria Victoria Giner Gilabert i la fallera major infantil, la xiqueta Mª del Carmen Llopis Bosch.

El president infantil, era el primer xiquet de la llista de la comissió masculina infantil, Salvador Esquer Casany, que no portava foto, encara que eixirà en un altre moment. 

Espere que cap persona de les fotos, estes i les que han eixit o eixiran es moleste, perquè des d’aquell moment es convertiren en persones “públiques” i –en aquest cas– passaren a la història com “les primeres” d’una llarga sèrie que després han seguit les mateixes passes. El fet de començar passa sols una vegada, després es continua!. En estos dies fa quaranta-un anys.

Publicat al Facebook el dia 06-03-2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada