dijous, 20 d’abril del 2017

TENDRESA D’INFANTS

La foto que acompanye hui té com a protagonista dos xiquets i una xiqueta menuts/da.

La vaig trobar fa uns dies escanejant negatius i em va resultar molt entranyable. I perquè?, foren alumnes que vaig tenir en tercer i quart, entre els cursos 1997 i 1999, en un grup de trezte –en escola de vegades hem tingut grups de poca matrícula– i a més es composava de deu xiquets i tres xiquetes. En quart se’ns va afegir un altre que aleshores venia de Ucraïna.

Pertanyen a un carret del 16-03-1994, per tant estaven en preescolar de quatre anys i –si no m’enganye– eren del grup A que portava Inmaculada Melo, com a tutora.

Al preescolar d’aquell temps i a l’infantil d’ara es fan moltíssimes activitats i entre elles, els moments de joc en un racó de l’aula són molt importants pel desenvolupament general de les criatures. Ací com podeu veure estaven al racó de la medicina, en altres fotos se’ls veu en la perruqueria, a la taula menjant-ne o fent la colada envoltats de productes de neteja. Per suposat amb el altres xiquets i xiquetes com a protagonistes.

Estaven en una de les quatre aules de l’edifici de preescolar. Quan ja més majors vingueren a la meua tutoria crec que estigueren als baixos del carrer Mestre Serrano, perquè l’escola ja havia segut enderrocada i estaven construint la nova.


Els noms de les persones que hi apareixen són Mar, Ximo i Quim. No cal ficar els cognoms, ja que qui els coneix no necessita més dades.

En una altra època no haguera gosat de traure-la, ja que sabeu que no m’agrada traure menors d’edat, però estos ja estan a prop dels vint-i-set anys, amb les seues carreres universitàries acabades i en algun cas treballant-ne. A més, els he demanat permís a través d’un dels membres que consultà als altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada