dijous, 7 de desembre del 2017

INAUGURACIÓ DE L’ECOPARC (05-04-2000)

Despús-ahir treia una foto del dia de la inauguració i a l’igual que les que ara acompanye ací o al blog –allà, normalment més–, crec recordar corresponien als moments previs perquè a l’acte oficial no podia acudir perquè estaria treballant, ja què era dimecres.
  
    

 

A la notícia del diari Levante del dia 14 d’abril es parlava de “área de aportación de residuos del municipio” i de “pequeño ecoparque gestionado por GIRSA que dispone de 1.800 metros cuadrados, en una parcela habilitada por la Diputación de Valencia en el Polígono industrial Juan Carlos I”.

   


La notícia també va ser tractada a la pàgina 34 del BIM nº 7 de juny de 2000. Fins aquell moment al poble disposaven dels contenidors normals de fem, a més dels verds pel vidre i els blaus per a paper i encara no n’hi havia molts. En poc de temps s’incorporarien els grocs pels envasos lleugers, tal com s’arreplegaria també a la pàgina 35 del BIM nº 7, ja nomenat abans.


Com podeu imaginar la foto presentada ahir representava un paisatge que no tardaria en desaparèixer per donar pas a les naus que s’estaven construint dins el Polígon Industrial Juan Carlos I, tema del qual ja he parlat en altres ocasions.


Acompanye cinc fotos d’aquell dia, un retall de diari i dues notícies de les aparegudes al següent BIM, que estaven replegades dins les pàgines de “Medi ambient” del mateix. També, foto del cartell de publicitat que es va imprimir des de l’Ajuntament o la mateixa Diputació Provincial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada