divendres, 15 de setembre del 2017

TARGETES POSTALS SOBRE LA LOCALITAT (I)

Correspon a l’entrada al Parc Central des del carrer de Santa Anna. I segurament la imatge es fotografiaria a final dels anys seixanta o principi dels setanta a jutjar per l’altura dels arbres que portarien com a mínim una dècada plantats en aquell moment.


La foto que teniu davant correspon a una antiga targeta postal del poble, per darrere diu “Almusafes – 2 Parque Municipal”. També figura escrit: “JDP Valencia – Exclusivas Gráficas Villalba – Foto Guallart – Reprod. Prohibida”. Després de tant de temps supose que no incorreré en cap falta per traure-la.


La veritat és que jo conec unes sis o set i algunes d’elles estaven encara a la venta quasi fins el final del segle anterior, al menys a l’estanc del carrer Major.

Entre elles, el grup de més antigues –com esta mateixa– són imatges o fotos acolorides. El grup més recent són simplement fotos impreses directament en color.

És una targeta postal que vaig comprar per Internet en octubre de l’any 2011, procedent d’una persona de Saragossa. Al costat de les primeres dades havia afegit en llapis la paraula Valencia, com a resultat de les seues investigacions de cara a vendre-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada