dimarts, 19 de setembre del 2017

TARGETES POSTALS SOBRE LA LOCALITAT (IV)

A partir d’ara vaig a parlar de tres targetes més modernes en el temps, en la seua concepció així com en les fotografies. Serien ja unes targetes que correspondrien a una segona època. Com es tracta d’una targeta postal destinada al turisme els textos apareixen en castellà, francés i anglés. Les tres procedeixen de l’arxiu del meu amic Félix Chaqués, al qual agraeix des d’ací que me les facilitara.


La primera està dedicada a l’Ajuntament i el Parc Central. Seria dels anys setanta –com les altres que presentaré–, ja que el mateix s’inaugurà en 1969 quan era alcalde Vicente Bosch Marí, segons el llibre del metge Bosch. A la foto apareixen alguns joves alumnes del col·legi d’ambdós sexes, igual es pot identificar a algú/na. És possible que fora feta en hora d’entrar a escola.


A la part de darrere diu «Almusafes. (Valencia). Nº 1 Ayuntamiento y Parque Municipal / Mairie et Parc “Municipal” / Town hall and “Municipal” Park». Després apareix com en les anteriors el logotip rodó de JDP Valencia – Exclusiva: Estanco Nª 1 – Prohibida la reproducción – Depósito Legal B.51252 - XVI”.


En l’any 1982, la falla Primitiva –que en aquella època era l’única del poble– usa els tres models –i no sé si algun més que no he vist– per fer una rifa de Cistella de Nadal, que estava dipositada en “Tejidos Barberán”. Supose que foren mil números que es jugaven d’acord al cupó pro-cecs del dia 21 d’aquell mes de desembre. És per això que serà més probable que en algunes de les vostres cases tingueu alguna d’estes targetes, com jo també guarde una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada