divendres, 15 de setembre del 2017

TARGETES POSTALS SOBRE LA LOCALITAT (II)

La imatge acolorida d’esta targeta es va prendre des d’una terrassa de les primeres cases del carrer Castell, ja en direcció oest, en l’eixida cap a Benifaió. Correspon a una vista parcial de la Plaça Major en la qual es veu primerament la Casa Senyorial, a continuació l’Ajuntament vell i al fons l’església. Els dos primers edificis foren enderrocats els primers mesos de l’any 1981, tema del qual ja he parlat en altres ocasions.


Per darrere diu “Almusafes – 3 Ayuntamiento y Torre”. També figura escrit: “JDP Valencia – Exclusivas Gráficas Villalba – Foto Guallart – Reprod. Prohibida”. Segueix el mateix esquema que la primera publicada, per tant es podria deduir que correspon a una època semblant.


 Esta targeta no la tinc –de moment– però després de traure la imatge de la Xarxa, ampliar-la, netejar-la i retallar-la es semblaria a l’original, tant per davant com per darrere, si heu entrat al blog podreu observar com estava. De vegades n’hi ha materials a la venda que m’agradaria adquirir, però no tot és possible. El càrrec de cronista és completament honorífic i damunt em costa diners de la meua butxaca, però... 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada