dijous, 5 d’octubre del 2017

TARGETES POSTALS SOBRE LA LOCALITAT (VI)

La tercera targeta de la segona època està dedicada a la Plaça Major i la Torre. La democràcia portà el canvi del nom que apareix a la targeta per l’actual. És una informació que figura també al treball “Un viatge pels carrers d’Almussafes, 2a part”, d’Esther Villajos Girona.


A la part de darrere diu «Almusafes. (Valencia). Nº 3 Plaza Caudillo. La Torre / Place “Caudillo”. La Tour / “Caudillo” Square. The Tower». També, el logotip rodó de JDP Valencia – Exclusiva: Estanco Nª 1 – Prohibida la reproducción – Depósito Legal B.51251 - XVI”.


Com en les dues targetes anteriors, també esta l’usà la falla Primitiva en 1982 per fer una rifa de Cistella de Nadal.


Amb tota seguretat esta imatge és la més vista en esta pàgina, ja que s’usa com a foto de portada des que el dia 25 d’octubre de 2013 Pablo Ballesta la va ficar per tal d’actualitzar la foto que n’hi havia fins aquell moment i que jo desconec. Pablo li va donar un gran impuls a la pàgina en els mesos d’octubre i novembre de 2013 amb l’aportació de 8 fotografies antigues del poble en 35 dies, igualant les 8 publicacions que portava la pàgina en 15 mesos d’existència fins aquell moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada