dimarts, 10 d’octubre del 2017

TARGETES POSTALS SOBRE LA LOCALITAT (VII)

De les targetes que podrien constituir una tercera època sols puc mostrar una, jo no conec més. Esta deu estar editada a principis dels anys vuitanta, la imatge serà de 1979-1980, perquè hi apareixen ja les piscines i el poliesportiu, entre altres.


Es tracta d’una vista aèria de la localitat pressa en direcció nord-sud. En ella podem observar la poca edificació de les parts nord i l’est del casc urbà, que ja havia començat a omplir-se amb els edificis del carrer Ausiàs March, construïts per Juan Marí Martí –el “Chocolate”– i les edificacions del Raval –crec que de “Construcciones Musafet S.L”– que anava habitant-ne la immigració que portava la Ford. És una vista preciosa, molt diferent a que hui podríem observar. Almussafes ha canviat prou en comparació!!!


A la part de darrere diu «Almusafes. (Valencia). Nº 1 Vista aérea / Vue aerienne / Air view». S’acompanya del logotip rodó de JDP Valencia – Exclusiva: Estanco Nª 1 – Prohibida la reproducción – Depósito Legal B.40607 - XXV”.


Com en la sèrie anterior, també esta l’usà la falla Primitiva però en 1983 per fer altra rifa de Cistella de Nadal. No sé si s’acabaren les targetes o les rifes, o canviaren estes últimes per altres tipus de materials o suports. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada