dimecres, 13 de maig del 2015

VIATGE A "DISNEY WORLD-ORLANDO-FLORIDA" (I)

Estava parlant esta vesprada per telèfon amb el meu excompany i amic mestre D. Francisco Chalmés i m’ha recordat que en estos dies ha fet vint-i-dos anys que estigueren de viatge a Disney World, i casualment aquell dijous 25 de novembre coincidia amb el dia d’acció de gràcies als Estats Units d’Amèrica. Tal dia com hui, però d’aquell any, l’havien visitat per tercer dia consecutiu. 

... I la conversa m’ha llevat a preparar aquesta col·laboració.


Estem en l’any 1992, any de l’Expo de Sevilla, dels Jocs Olímpics de Barcelona i del 500 aniversari del descobriment d’Amèrica. I un grup de vuit alumnes de cinquè curs de primària del col·legi públic Almazaf havia participat amb el seu professor en el VIII Concurs Nacional d’Educació Vial Escolar i havien guanyat el primer premi nacional del Cicle Mitjà amb el seu treball titulat “Duendi-tráfico”.


Els noms dels alumnes apareixen a la premsa, però foren: Marina Alepuz, Mario Bellver, J. Pascual Bosch, Leticia Calabuig, Mayte Canet, Amparo Dalmau, Sonia Domínguez y Mari Cruz Grau.


La notícia fou arreplegada al diari Levante del dia 18 d’agost i Las Provincias  del 24 de setembre. I com a resultat d’això foren rebuts pel president de La Generalitat, Joan Lerma i la presidenta de la Diputació de València, Clementina Ródenas, que felicitaren personalment a alumnes i professor. A nivell local també visitaren el nostre Ajuntament on reberen la felicitació de l’alcalde del moment, Vicente Escrivà Ribes.


S’acompanyen algunes de les notícies d’aquells diaris i les fotos que deixaren constància gràfica dels moments viscuts pels nostres protagonistes amb les autoritats de l’època.


Supose que els agradarà recordar aquell inoblidable viatge. I als que em seguiu habitualment, que us agrade.


Publicat al Facebook el dia 24-11-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada