dilluns, 18 de maig del 2015

VIATGE A ‘DISNEY WORLD-ORLANDO-FLORIDA’ (II)

Deia en la part anterior que estaven en l’any 1992 i que els alumnes Marina Alepuz, Mario Bellver, J. Pascual Bosch, Leticia Calabuig, Mayte Canet, Amparo Dalmau, Sonia Domínguez y Mari Cruz Grau, junt el seu professor D. Francisco Chalmés havien guanyat un viatge a Disney World amb l’obtenció del primer premi nacional del concurs de tràfec de la octava convocatòria a nivell estatal. Aclarir una qüestió bàsica, primerament havien guanyat els primers premis provincial i autonòmic.


En la convocatòria de l’any anterior, de 1991, Don Francisco Chalmés ja havia guanyat  amb un altre grup d’alumnes el tercer premi nacional amb el treball “Mi amigo el semáforo”. Ara, l’experiència acumulada i una superior càrrega de treball milloraren la posició anterior.


En la visita a l’Ajuntament havien rebut de mans del senyor alcalde unes bosses d’esport i alguns dòlars, cosa que deixà bocabadats a algun dels alumnes, tema que apareix en l’última foto del grup anterior.


Els dies 1 i 2 de novembre el grup viatjà a Salamanca, Àvila i Segovia. En Salamanca estigueren al Centre Superior d’Educació Vial i el director general de Tràfec, Miguel Muñoz Medina, va presidir l’entrega dels premis a cinquanta-tres escolars dels sis col·legis guanyadors. La notícia fou arreplegada pels diaris salmantins “El Adelanto” i “La Gaceta” el dia 3, que s’acompanyen.


Les fotos que apareixen corresponen una a la Plaça Major de Salamanca i l’altra el grup posa al voltant del treball original, l’autèntic “Duendi-tráfico”.


La qualitat de les imatges dels diaris no és bona perquè el meu original és una fotocòpia.


Publicat al Facebook el dia 01-12-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada