dimarts, 19 de maig del 2015

VIATGE A ‘DISNEY WORLD-ORLANDO-FLORIDA’ (i III)

... I ja l’apoteosi final, el moment inoblidable. Estigueren a Disney World entre els dies 22 i 25 de novembre. Visitaren diversos parcs: el Magic Kingdom park, el Busch Gardens parks i l’Universal Studios Florida. Portaven un “super passe” per a quatre dies i tres parcs.



Vaig començar a la notícia del premi, a continuació vingué el viatge a Salamanca a replegar-ho oficialment i acaba ací.



És possible que la tercera part de la col·laboració feta sobre el tema que ara m’ocupa no us semble tan interessant com la primera, la segona anà a menys i no sé com quedarà esta, on el material és més de fotos que de diaris.



Repetisc el nom dels protagonistes infantils: Marina Alepuz, Mario Bellver, J. Pascual Bosch, Leticia Calabuig, Mayte Canet, Amparo Dalmau, Sonia Domínguez y Mari Cruz Grau i el seu professor D. Francisco Chalmés. Era el primer premi del concurs en la categoria de Cicle Mitjà i quan feren el viatge tenien onze anys.

  

Sé que compartiren el viatge a l’altre col·legi premiat també com a primers, però en la categoria de Cicle Superior, el C.P. Tagoror de Santa Cruz de Tenerife.


El material utilitzat en la part fotogràfica me l’han proporcionat D. Francisco Chalmés i l’exalumna Sonia Domínguez. La part de diaris pertany al meu arxiu de notícies locals.

Publicat al Facebook el dia 05-12-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada