divendres, 3 d’abril del 2015

JOCS INFANTILS DEL PARC CENTRAL (I) - ANNEX FOTOGRÀFIC

Ja havia explicat fa unes hores coses relatives als jocs infantils comentats.


He usat aquestes fotos per explicar un tema, com faig de normal. Havia seleccionat tres entre set que tenia de les fetes sobre els jocs. Però ara vaig a afegir les altres, que venen a ser una repetició dels mateixos, però amb cares noves, les d’altres components dels equips que es formaren per treballar el poble d’aquell moment i deixar-lo “plasmat” en les més de 140 fotografies que feren entre tots/es, seguint instruccions dels seus mestres. 


Aquell treball el conservà durant un bon grapat d’anys el meu company d’escola de quasi trenta cursos, don Francisco Chalmés, que un dia pensa que el treball del poble devia quedar ací i també fa molts anys el donà a la biblioteca municipal.


Acompanye també un parell de fotos que no tenen els jocs infantils com a protagonista, sinó altres vistes del Parc Central en 1976. Enrique Bosch s’ha interessat per les altres fotos. Ell, com alguns membres d’aquells equips les coneixia, perquè pogueren veure-les fa un parell de mesos. Per ell i per tots/es els/les demés, va aquesta segona part annexa.


He de donar les gràcies especialment a la persona que després de trenta-vuit anys se’n recordava de tots els noms i cognoms, cosa que m’ajudà a confeccionar el llistat total de 40 entre les dues classes, usant també les dades dels nostres arxius del col·legi. Es tracta d’Anabel Casany.

Amb aquestes quatre ja estan ficades totes les fotos d’aquell moment.

Publicat al Facebook el dia 01-08-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada