dimecres, 27 de gener del 2016

CREACIÓ D’UN NOU GRUP D’HISTÒRIA LOCAL

Us informe de que ahir vaig crear un nou grup local. Es tracta del que porta per nom “ALMUSSAFES HISTÒRIA RECENT”. No vol competir amb els altres, sinó complementar-los. Treballarem en aquest grup la història més recent, la que correspondria ja al segle XXI, per tant la que arribaria des de l’any 2000 cap ací. En esta època s’han ficat de moda les càmeres digitals i els mòbils que cada dia fan millors fotos. Tots i totes tenim càmera, mòbil o ambdues coses. Les fotos ja no estan en àlbums de paper en esta època i toca escanejar-les per fer una publicació, ara les tenim a l’ordinador, la “tablet” o el mòbil. Esta pàgina no admet publicitat.

Jo vaig a continuar treballant com fins ara. Per a la història del segle XX a la pàgina corresponent i per a la més recent en esta nova pàgina. Sabeu molt bé que la pàgina de “Almussafes” és més general. Personalment em faltava una específica on ficar les meues publicacions actuals.

Invite a unir-se a tota persona que tinga interés pel tema i més encara la invitació va dirigida a la vostra col·laboració, perquè la història es fa cada dia. El cronista pot escriure coses, però se li escapen moltíssimes...

Des de ja sou benvinguts i benvingudes a la pàgina “ALMUSSAFES HISTÒRIA RECENT”!!!


Adjunte la foto inicial del nou grup. Correspon a l’Entrada de moros i cristians de l’any 2004.

Publicat al Facebook el dia 25-11-2015 a la pàgina d’Almussafes i compartit amb la pàgina d’Almussafes segle XX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada