divendres, 9 d’octubre del 2015

MÀGIA EN 2005

En aquest cap de setmana està celebrant-se al nostre poble “l’Almussafes màgic 2015”. I jo he pensat en traure unes fotos que vaig fer fa una desena d’anys.


Fou en 2005, entre el 8 i el 10 d’abril d’aquell any es celebrà “La XIII Trobada i I Concurs Internacional de Mags”. Al tríptic deia també “Almussafes màgic 2005”.


La pancarta estava penjada com sempre en la façana del Centre Cultural, però en un lloc que no coincideix amb l’habitual, al menys dels últims anys. A la part dreta de l’edifici apareix la rampa feta des de feia poc i al carrer Llauradors la carpa on es realitzaven alguns actes. El pavelló cobert estava en construcció.

El diumenge 10 és l’últim dia d’actuacions i al Parc Central n’hi ha una Gala infantil, que presenta un xiquet de primer curs de l’ESO del nostre poble, Luís Matamala amb el nom artístic de “MAGIC FANTASY”, al programa –que podreu llegir en la foto que acompanye– diu simplement “Fantasy”. Amb el pas dels anys se’l canvià pel de “LUÍS MERLY” què és l’actual.


MAGIC FANTASY presenta l’espectacle i actua acompanyat de cinc mags més tots adults, que apareixen al programa i a les fotos xicotetes que he muntat amb Photoshop a partir d’un mural del tríptic amb tots els que actuaren en aquells dies.


Afegeix també l’enllaç d’un vídeo promocional seu que circula per YouTube des de l’any 2012, es tracta de: https://www.youtube.com/watch?v=LI3KlDGuKdI.


Publicat al Facebook el dia 11-04-2015 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada