diumenge, 12 de setembre del 2021

15 DE JULIOL DE 1996 - FESTA DELS CLAVARIS

Aquell any caigué en dilluns i al llibre de festes parla de la “FESTA DELS CLAVARIS EN HONOR DE LA DIVINA AURORA”.

El dia tingué una programació ben completa que començava a les 7 del matí amb una despertà, a les 10h un “Campionat Local de Petanca”. A eixa mateixa hora es feia la “Recollida dels Clavaris” per la Banda de la Societat Musical Lira Almussafense, per acompanyar-los a missa, acte que tindria lloc a les 12 i que estaria dedicat a la Divina Aurora. I a les 14h seria la "Mascletà", a càrrec del pirotècnic Antonio Caballer.

 

 

Per la vesprada n’hi hauria Pilota a mà a les 18:00, 18:30 i 19:30 i Basquet “Torneig 3 contra 3” a les 19:30 i 20:30. Aquella programació amb tanta activitat esportiva inclosa al mateix dia resultava massa recarregada i feia més difícil concentrar-se en els actes oficials del dia de la festa en qüestió.

A les 22:00 es celebraria la Processó en honor a la Divina Aurora pel recorregut habitual fins l’Església.

 

Uns dies abans, el divendres 12 de juliol, havien participat a les 19:30 a l’Ofrena de flors a la Santíssima Creu, Patrona de la Vila. I a les 24:00 al “Ball dels Clavaris”, actes del quals ja he parlat en dies anteriors.

Ja he dit en algun moment que totes les fotos que acompanye pertanyen a l’àlbum del que fou clavari, Rafael Raga Santacruz, d’ahí que isca ell en algunes fotos personals, amb algun company –crec, què Agustín Guillem Ramiro al Parc de les Palmeres o Antonio Campos Rodríguez a la processó– o més de grup total o parcial.

Publicat al grup de Facebook “Almussafes segle XX” el dia 15-07-2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada