diumenge, 12 de setembre del 2021

REINA I DAMES D’HONOR DE 1971 AL LLIBRE DE FESTES

Ja vaig traure el dia 29 de juny passat la notícia que arreplegava el diari Las Provincias justament el mateix dia però de fa cinquanta anys. Abans, el 24, també havia tret la portada del llibre de festes.

En aquell temps la reina encara no era el resultat d’un sorteig entre les candidates, sinó que responia a una elecció o invitació de les autoritats que es suposa abans havien fet entre les famílies de les joves les consultes que cregueren convenients.

Falta encara uns dies perquè arribe el cinquantenari de la proclamació, qüestió que venia motivada perquè aquelles festes sols duraven una setmana i aquell any es celebraren entre el 12 i el 18 de juliol.

Prompte començaré a recordar aquelles festes amb fotografies aportades per algunes de les dames, per la qual cosa elles eixiran més vegades. Al final del meu treball de recopilació vindran els noms de totes les persones que han col·laborat amb mi prestant-me el seu àlbum o deixant-me fotos soltes perquè jo poguera fer estes faenes.

Però hui presente les dos pàgines que apareixen al corresponent llibre de festes, un poc arreglades perquè en alguna de les fotos la impremta s’havia lluït poc. He marcat els límits amb una ratlleta d’un color claret per delimitar-les, ja que com el fons és tot blanc...

Publicat al grup de Facebook “Almussafes segle XX” el dia 05-07-2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada