diumenge, 12 de setembre del 2021

16 DE JULIOL DE 1996 - SANTÍSSIMA CREU

El llibre de festes de fa 25 anys portava el següent programa:

"DIMARTS 16 DE JULIOL. FESTA A LA SANTÍSSIMA CREU. Patrona d’Almussafes .

8:00 “Despertà”

10:30 Cercavila amenitzada per la Banda de la Societat Musical Lira Almussafense, que finalitzarà davant l’Ajuntament per acompanyar la Reina de les Festes, Cort d'Honor i Corporació a la Missa.

12:00 Missa solemne en honor a la Santíssima Creu, amb la intervenció del Cor Parroquial Sant Bertomeu.

14:00 Grandiosa “mascletà”. Pirotècnia Caballer, S.A.

19:00 Tradicional partit de futbol de la máxima rivalitat. Organitza: C.F. Almussafes

22:00 Processó en honor a la Santíssima Creu. S’adverteix que, tal corn es va establir l’any passat, el recorregut d’enguany serà el següent: Carrer Metge Bosch, carrer Sant Cristòfol, carrer Pontet, carrer Castell, carrer Salvador Botella, carrer Mestre Medina, Gibraltar, carrer Ausiàs March, carrer Sant Roc, carrer Major i Temple Parroquial.

02:00 Gran Castell de Focs d’Artifici des de la zona nord - oest de la població i es podrà veure perfectament des del Poliesportiu municipal.”

Lamentablement no tinc cap foto d’aquell dia i el cas és que vaig digitalitzar totes les “fotos de grup” de l’àlbum d’una dama, però no veig res relacionat amb la data de la Festa de la nostra Patrona.


És per això que simplement vaig acompanyar la ressenya feta a partir del llibre de festes d’aquell any amb una foto del meu arxiu feta dins el temple el dia 16-07-2016, per tant hui fa cinc anys.

Publicat al grup de Facebook “Almussafes segle XX” el dia 16-07-2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada