dimarts, 17 de març del 2015

CARNESTOLTES EN L’ESCOLA A ALMUSSAFES (II)

Comence amb una foto dels meues alumnes de la primera promoció en 1983. L’esquema de falles/carnestoltes continua com fins ara.


El curs de 1983-1984 ja va eixir fora del recinte escolar, tal com es veu a la segona foto en que la desfilada passa pel Parc de les Palmeres. Les plantes són encara xicotetes i darrere es veuen les cases dels mestres.


Seria en 1985 quan es celebraria el primer dia de Carnestoltes, el dia 15 de febrer. Les disfresses comencen a variar, a més dels cabuts fets amb cartolina o paper xarol a més de tambors buits de detergent. Cosa que s’aprecia en la foto tercera dins la pista central. A les 15h 30 minuts es produeix l’eixida des de la pista central i es fa la desfilada per l’interior i a l’entorn del col·legi. El departament de Plàstica del centre havia donat instruccions per confeccionar màscares en cartolina, cabuts i disfresses de creació personal...


El dia 7 de febrer de 1986 s’amplia la varietat de materials amb l’ús de màscares fetes d’argila i benes d’algeps que els alumnes han preparat en classe. Algunes apareixen a la quarta foto.


Publicat al Facebook el dia 27-02-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada