dimecres, 18 de març del 2015

TERRATRÈMOL A ALMUSSAFES?

No tingau por, sense dubte, no! Però, a que sí que ho sembla?

Quan ens tragueren del col·legi Almassaf en l’any 1998 per resoldre els problemes d’espai que patien, portaven l’idea de fer una remodelació dels edificis que tenien i afegir-ne un altre, que construït al pati –llevant les palmeres i altres arbres fruiters que requeien a l’Avinguda de Paral·lel– comunicaria els dos anteriors per la part de darrere.


Després de molt de temps sense aclarir-se massa dels problemes que li veien als edificis construïts, el primer inaugurat en gener de 1959 i el segon construït en 1978 aproximadament, i amb les obres que no avançaven, decidiren que l’obra tenia aluminosi. Per tant, tornava a començar tot el procés.


Així que després de molt de temps perdut, en febrer de 1999 ja es parlava d’enderrocar-lo tot, els edificis vells i l’estructura del nou, però haguérem d’esperar a finals de novembre i principis de desembre perquè tot caiguera baix les màquines.


Les fotos corresponen a eixos dies, però es refereixen quasi exclusivament a l’estructura construïda, aquella que anava destinada a la construcció del gimnàs i del menjador escolar, per adaptar el nostre col·legi a la LOGSE.

Publicat al Facebook el dia 15-04-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada