diumenge, 22 de març del 2015

ESPLANADA FRONT EL CENTRE CULTURAL EN 1988

Aquesta imatge es fotografià durant el curs escolar 1987-88. Com es pot veure s’ha pres des de la mateixa esplanada del Centre Cultural que s’havia inaugurat feia un parell d’anys. L’edifici no apareix, però si ho fa el rectangle que hi quedà sense entaulellar, perquè era el lloc destinat per a la font que després es ficà a l’altre costat del carrer. No n’hi havia prou espai!.

Des del lloc que enfoca la càmera i d’esquerra a dreta, s’observa el solar modestament tancat que durant quasi tres dècades va servir per guardar materials i ferramentes per la construcció. Almenys, és el temps que el conec jo. A la seua dreta el Pub Magenta. A continuació el solar que esdevindria primerament en local de reunió de la tercera edat i després es reconvertí en biblioteca pública. Al seu costat, el transformador d’electricitat del barri que s’havia arreglat. I ja començaven les vivendes d’eixa part del carrer.

Al mig del carrer Ausiàs March, que encara estava en circulació, es troba estacionat un cotxe “Renault 12” que alguna persona reconeixerà. Era de les primeres matrícules de quatre xifres i portava la referència V-9184-?. Normalment jo mateix oculte les matrícules, però en aquest cas no m’importa perquè segurament passà a la història ja fa anys.

Al seu darrere està el Parc de les Palmeres recentment construït. Però té una cosa especial, al cantó mateix es troba l’hort escolar, que durant un temps s’usà i del que es va fer alguna collita.

Forma part d’un carret de diapositives de D. Francisco Chalmés amb el seu grup d’alumnes, del que ja vaig traure la del Parc de les Palmeres. Els alumnes que apareixen en primer pla són alguns d’ells.


Publicat al Facebook el dia 13-06-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada