diumenge, 15 de març del 2015

PRESENTACIÓ

Peces per a un puzle històric d'Almussafes és el nou blog del cronista local.

Ja fa temps que porte la idea de crear un blog que reunisca els meus escrits publicats o inèdits i que estiguen a l’abast de tota aquella persona que vulga consultar-los, aclarint que la meua temàtica tindrà normalment un transfon local.

Crec sincerament que així podran arribar més fàcilment als meus treballs.

D’entrada començaré incloent el material que des del dia 30-01-20014 publique com a Cecilio Cr en la pàgina "Almussafes segle XX" del Facebook. D’aigual forma també he publicat alguns continguts d’àmbit local a les pàgines de: “Almussafes”, “RIBERA PARLA, tens molt a contar!” i “Banda Cómica El Empastre de Catarroja. Com a necessitat de publicar temes recents en una pàgina específica de la història local vaig crear i administre la pàgina “Almussafes Història recent” des del dia 24-11-2015.

Fins que em fique al dia de les publicacions, que ja passen de 250, serà important –per entendre més fàcilment les referències de temps– mirar sempre la data que figura al final de cada article, que és la corresponent a la seua publicació al Facebook, ja que és la que marca el moment històric del que es diu al mateix. 

(Text revisat, corregit i ampliat el dia 17-05-2016)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada