dimecres, 18 de març del 2015

DIUMENGES DIVERTITS AL PARC

El diumenge passat començà la “Campaña municipal Diverparques en familia”, la notícia va eixir estos dies a alguns diaris digitals, entre els que es trobaven: elperiodic.com, e6d.es, notasdeprensacv.es, tusnoticiasdelaribera.com, etc., però campanyes com esta ja venen celebrant-se a Almussafes des fa anys. Amb la mateixa es pretén donar la benvinguda a la primavera i anirà canviant de parc cada diumenge.

Però, continuant amb el meu treball de recordar la història local, hui acompanye una notícia de l’any 2000. Aparegué en “Babia”, el suplement setmanal d’informació infantil del diari Las Provincias, el dia 19 de setembre. Era una guia per l’oci i temps lliure infantil, escrita en castellà.



La campanya d’aquella època es deia “Els diumenges al parc” i n’hi havia un anunci al Parc Central i un altre a l’esplanada de la façana del Centre Cultural. Estaven formats per una estructura de tres postes verticals sobre una base redona de formigó, la qual permetia la publicitat dels actes a tres cares, així s’anunciaven al mateix temps els actes previstos als diferents diumenges de la campanya, que crec recordar es feien sempre al mateix parc.


L’estructura del Parc Central estigué col·locada una llarga temporada al centre de la “Rosa dels vents”, al mig del passeig perpendicular a l’edifici de l’Ajuntament, com s’aprecia en una foto de febrer de 1999, per tant d’una campanya anterior.


Acompanye foto de tot l’article i també la foto retallada i ampliada on podem reconèixer a algunes persones del poble que visionaven un espectacle semblant. Supose que correspondria a algun acte anterior a la presentació d’aquella campanya.


També he incorporat a esta col·laboració l’article de “Babia” del dia 17-10-2000.

Publicat al Facebook el dia 01-04-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada