divendres, 27 de març del 2015

CLAVARIS 2014

Aquest matí, mentre estava fent fotos als clavaris en la invitació del clavari major, algú m’ha preguntat si les fotos que feia eren per ficar-les al Facebook d’ací a trenta anys, la meua resposta ha segut de què per a ara no eren... però vaig a fer una excepció amb una!

Després he pensat en fer-los un xicotet homenatge amb fotos dels anys 2000 i 2001, fotos que guarde en la meua col·lecció particular.



Mentre les feia he descobert que entre l’actual promoció de clavaris n’hi havia 5 que foren alumnes meus i per tant segurament estarien en les fotos d’aquella època. Són Josep Baldoví, Rubén Boluda, Juanjo Cariñena, Iván David i Daniel Lozano. He trobat fotos de carnestoltes dels anys 2000 i 2001 –encara que algun/a va repetir disfressa– i la granja escola de 2001. Al mateix temps que buscava he intentat que també alguns dels demés pogueren aparèixer en alguna d’elles i espere haver-ho aconseguit.




Miguel Ángel Oliver també va ser alumne meu uns anys abans i també per a ell he preparat una sorpresa. Ja va eixir disfressat també en una ocasió anterior.


L’homenatge voldria fer-ho extensiu a tots, però partint del material del qual dispose. I que ningú es moleste.


Publicat al Facebook el dia 13-07-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada